AlpinStar – Alpinism Utilitar Bucuresti, ofera servicii de alpinism utilitar si alpinism industrial la preturi excelente. Avem in dotare cele mai bune echipamente care corespund standardelor ISO, suntem specializati si calificati in lucrul la inaltime astfel incat va oferim garantia executarii unor lucrari si servicii de calitate in conditii de maxima eficienta.
In anul 2007 am inceput acest drum cu firma de alpinism utilitar UOA Comert S.R.L, Cod unic de inregistrare: RO20795734, Registrul Comerturlui: J40/1473/2007 iar din anul 2011 suntem prezenti si cu societatea Alpinstar Construct S.R.L, Cod unic de inregistrare: 28072171, Registrul Comerturlui: J40/1961/2011.

AlpinStar – Alpinism Utilitar Bucuresti executa o gama larga de lucrari in zone greu accesibile, cu un minim disconfort pentru dumneavoastra si fara a afecta mediul inconjurator. Echipa noastra de specialisti este formata din tineri cu experienta si calificare in alpinism utilitar. Ne intereseaza perfectionarea profesionala continua a echipei noastre si in acest sens, selectionam profesionisti in domeniul alpinismului utilitar, transmitem echipei feedback-ul primit din partea clientilor nostri si supervizam executia fiecarei lucrari in parte.

Suntem orientati catre clienti si catre identificarea solutiilor adecvate fiecarei solicitari pe care o primim din partea acestora. Avem solutii moderne de abordare a diferitelor lucrari de alpinism utilitar datorita experientei echipei noastre si a echipamentelor si materialelor pe care le folosim.
Suntem atenti la realitatile economice si de aceea, dorim sa oferim un raport calitate-pret avantajos clientilor nostri. Dorim sa raspundem solicitarilor dvs in cel mai scurt timp si la cel mai inalt nivel de exigenta.

Estimarea lucrarii gratuita